Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Olen koulutettu hieroja ja terveydenhuollon ammattihenkilö Kirsi Maria Räsänen.

Hoitoihini ovat tervetulleita miehet sekä naiset, nuoremmat ja vanhemmat.

 

Olen opiskellut koulutetuksi hierojaksi Vantaan Edupolissa vuonna 2017-18, jossa opiskeluni suuntautui klassiseen hierontaan. Olen aidosti empaattinen ihminen, jolta saat ammattitaitoista, ystävällistä sekä luottamuksellista palvelua. Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni.

 

Tule helpottamaan jo syntyneitä kiputiloja tai ennaltaehkäisemään niiden syntyä. Tule palautumaan, poistamaan stressiä, lihaskireyksiä tai vain hemmottelemaan ja rentouttamaan itseäsi. Minulta saat uusimpien oppien mukaista hierontapalvelua juuri Sinulle sopivaksi räätälöitynä.

 

Osaamiseeni kuuluu klassinen hieronta, fasciahieronta (tehokkaampi hoitomuoto), intialainen päähieronta sekä hotstone-kuumakivihieronta. Klassisen hieronnan yhteydessä saatan käyttää tarpeen vaatiessa myös muita tekniikoita, esim. triggerpistekäsittelyä, passiivisia venytyksiä tai poikittaishierontaa. Olen erikoistunut myös kivun hoitoon. Myöhemmin tulossa tens ja ultrahoitojen mahdollisuus joihin olen myös kouluttautunut.

 

Minut löydät Hyvinkään pääkadun varrelta ykköskorttelista kuntokeskus WellnessLadyn (entinen LadyAtlas) yhteydessä olevista tiloista aivan Hyvinkään keskustan sydämestä osoitteesta Hämeenkatu 4. Sisäänkäynti onnistuu Hämeenkadulta (hissi 0-kerrokseen). Ahjonkadun puolelta myös kulku, jossa pysäköintimahdollisuus 2 h.

 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi. Tilat ovat ilmastoituja, joten kesähelteelläkin on mukava tulla hoitoihin rentoutumaan. Palvelemme laajoilla aukioloajoilla arkisin klo 9-20 välillä, ajoittain myös viikonloppuisin.

 

Varaa oma aikasi hierontaan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla 0400 595 198!